Αναλυτικά οι τιμές με επιδότηση των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα
Close

Αναλυτικά οι τιμές με επιδότηση των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Στο νέο section που ετοίμασε το Autonomous.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές με επιδότηση των ηλεκτρικών οχημάτων που είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Η ηλεκτροκίνηση μπαίνει με γοργούς ρυθμούς στη ζωή μας και το Autonomous.gr, το site που από το 2016 σας ενημερώνει για όλα όσα επιφυλάσσει το μέλλον της παγκόσμιας αυτοκίνησης, με έμφαση στην αυτόνομη οδήγηση (self-driving), την ηλεκτροκίνηση (electric cars), τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα (connected cars) και τις «έξυπνες» πόλεις (smart cities), είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Στο νέο section του Autonomous.gr με τίτλο «Τιμές Ηλεκτρικών με Επιδότηση» που θα βρείτε στο κεντρικό μενού (σ.σ. δείτε το σχετικό screenshot) μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις τιμές με επιδότηση των ηλεκτρικών οχημάτων που μπορεί κανείς να βρει στην ελληνική αγορά.

Autonomous.gr new section
Autonomous.gr new section

Η λίστα περιλαμβάνει μοντέλα 13 εταιρειών: BMW, DS Automobiles, Honda, Hyundai, Kia, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda, Smart, Tesla, Volkswagen.

Η λίστα θα ανανεώνεται τακτικά, καθώς τους επόμενους μήνες αναμένουμε την άφιξη νέων μοντέλων στην εγχώρια αγορά.

Το επόμενο διάστημα η σελίδα θα εμπλουτιστεί με τιμές άλλων ηλεκτρικών οχημάτων που μπορεί κανείς να αγοράσει με επιδότηση, όπως ηλεκτρικά πατίνια, ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ, αλλά και μικρότερα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Click εδώ για να δείτε αναλυτικά τις τιμές των ηλεκτρικών οχημάτων με επιδότηση

Ο Μένιος Κατής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και κατάγεται από τη Λήμνο. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1997 από το πρώτο αθλητικό site της Ελλάδας, το sport.gr (Sportline), στο οποίο εργάστηκε επί μια δεκαετία. Παράλληλα, έγραφε για το αγαπημένο του σπορ, τα MotoGP, στο motograndprix.gr καθώς επίσης και στο περιοδικό MotoGP World. Έχει δουλέψει επίσης στο wmotors.gr και caranddriver.gr, ενώ έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Car and Driver και Moto&Rider.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top